Bassen met Boris

Boris Egberts is een professionele bassist en docent uit Alphen aan den Rijn. In 2014 is hij afgestudeerd aan het conservatorium Alkmaar/Haarlem met als hoofdvak basgitaar met een minor in contrabas.

Boris is een bassist die zich comfortabel voelt in elk genre en heeft in het verleden gewerkt met o.a. Mitch Rivers, Janne Schra, Dave Von Raven, Kasper van Kooten, Maaike Ouboter, Pieternel, Benjamin van der Velden, The Adele Project, De Kinderband, DeDeik, Valkenburgs Harmonie meer.

Afgelopen jaar heeft hij getoured met Waterproof Shampoo, de Klittenband, en Tess et les Moutons, en ook dit jaar staat dat op de planning. Daarnaast is hij studio ingedoken om materiaal op te nemen voor Tess et les Moutons en met The Stream.

Verder is Boris momenteel druk met zijn eigen lesprakrijk in Alphen aan den Rijn en organiseert hij dé maandelijkse jamsessie van Alphen aan den Rijn in Under the Bridge.

Baslessen

Naast mijn activiteiten in verschillende bands geef ik ook baslessen aan in mijn eigen lesprakrijk “bassen met Boris”. WIl je bas leren spelen, of speel je al een poosje. Ik help je om een betere bassist te worden zodat jij kan gaan doen wat je wilt doen. Kies voor wekelijks lessen voor een langere, of wil je een paar lessen boeken om de auditie voor je nieuwe band of conservatorium goed voor te bereiden? Stuur me een bericht via mijn website, of via de social media en dan maken we een afspraak en gaan we aan de slag.

 

Mail of bel voor contact

Boris.Egberts @ gmail . com

0031 06 11 44 39 65

 

Download mijn CV via onderstaande link.