Home

Welkom op de website van Boris Egberts, aka ‘Bassen met Boris’. Je vindt hier info over wat ik doe en wat ik heb gedaan.

In 2014 ben ik afgestudeerd van het Conservatorium in Haarlem als pop/sessie bassist met als minor contrabas. Momenteel ben ik gevestigd in Alphen aan den rijn en actief in onder andere Waterproof Shampoo, Tess Merlot en The Stream. Ook doe ik studiowerk, geef ik workshops en organiseer ik een maandelijkse jamsessie in Under the Bridge.

Ook geef ik ook baslessen aan mijn eigen lespraktijk ‘Bassen met Boris‘.

Basles

Op zoek naar baslessen in de omgeving Alphen aan den Rijn? Kom ‘Bassen met Boris’.

Naast mijn activiteiten in verschillende bands geef ik ook baslessen in mijn eigen lespraktijk “bassen met Boris”. Wil jij bas leren spelen, of speel jij al een tijd?
Ik help je om een betere bassist te worden zodat jij kan gaan doen wat je wilt doen. Kies voor wekelijks lessen, of wil je een paar lessen boeken om de auditie voor je nieuwe band of conservatorium goed voor te bereiden? Stuur me een bericht via mijn website, of via social media om een afspraak te maken en dan gaan we aan de slag of gebruik de Whatsapp-knop.


Ik geef les op de dinsdag en woensdag avond. Ik heb de volgende slots voor wekelijks lessen. Die met een kruis zijn reeds bezet. Buiten deze slots lessen is eventueel mogelijk in overleg.

Wil je voor een langere periode komen lessen, dan boek je een kwartaal. Ook is het mogelijk om een 8 of 5 rittenkaart te kopen. Of boek een losse les. Hieronder de prijzen voor de lessen die ik aanbied. Leerlingen jonger dan 21 jaar zijn vrijgesteld van belasting. Voor leerlingen ouder dan 21 geldt het ‘normale’ 21% BTW tarief.

t/m 20 jaar21 jaar en ouder
Kwartaal (prijs obv 12 lessen a 30 min)276,-333,97
8 rittenkaart (8 x 30 min)224,-271,04
5 rittenkaart (5 x 30 min)150,-181,50
losse les (1 x 60 min)66,-79,86

Heb je nog geen bas en wil je advies over wat aan te schaffen? Of wil je liever een kant en klaar starters-setje bij mij huren? Ook dat kan. In combinatie met wekelijks lessen verhuur ik een mooi starters-setje. Je hebt dan alles wat je nodig hebt, een bas, versterker, kabel, stemapparaat, gitaarband en een tas. Kosten bedragen 25,- per 4 weken. En als het bevalt kan je natuurlijk de set van mij overnemen en krijg je de betaalde huur als korting. Voor kinderen heb ik ook een short-scale bas staan, deze is iets kleiner dan een ‘gewone’ bas

DinsdagWoensdag
16:00
16:30
17:00
18:3018:30
19:0019:00
19:3019:30
20:0020:00
20:3020:45
21:00
Huur ons!

Onderaan mijn website vind je een contact formulier om me een bericht te sturen voor als je vragen hebt. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op. Of gebuik de Whatsapp-knop, lekker snel!

Bands

Dit zijn de huidige bands waar ik vast onderdeel van uitmaak en structureel mee werk.

Waterproof Shampoo
Tess et les Moutons
The Stream

Ook ben ik actief, of heb ik gewerkt met de volgende artiesten:

De Klittenband, The Adele Project en Mitch Rivers.

Maaike Ouboter en Janne Schra.

Alexander de Grote, Bass n’ Shaw en Dave von Raven.

Jamsessies @UndertheBridge

Naast de bands waar ik in speel en lessen die ik geef organiseer ik ook maandelijks een lokale jamsessie in Rock/Blues Café Under the Bridge. Deze sessies zijn begonnen als ‘schoolproject’ van het conservatorium en heb ik vanwege succes doorgezet tot nu.

De jam begint rond 22:00 met een huisband en daarna is de sessie geopend voor iedereen die wilt spelen. Covers mogen, jams mogen. Alles mag, niks moet. Daarnaast draait DJ Martin voor, na en tijdens de jam lekkere funky plaatjes.

Geen enkele reden om dus niet een keertje langs te komen in Under The Bridge

NB:

backline: Meerdere SM58, vloermonitor, 2x gitaar amp 1x bassamp drumkit met snare en bekkens.