Basles

Op zoek naar baslessen in de omgeving Alphen aan den Rijn? Kom ‘Bassen met Boris’.

Naast mijn activiteiten in verschillende bands geef ik ook baslessen in mijn eigen lespraktijk “bassen met Boris”. Wil jij bas leren spelen, of speel jij al een tijd?
Ik help je om een betere bassist te worden zodat jij kan gaan doen wat je wilt doen. Kies voor wekelijks lessen, of wil je een paar lessen boeken om de auditie voor je nieuwe band of conservatorium goed voor te bereiden? Stuur me een bericht via mijn website, of via social media om een afspraak te maken en dan gaan we aan de slag of gebruik de Whatsapp-knop.


Ik geef les op de dinsdag en woensdag avond. Ik heb de volgende slots voor wekelijks lessen. Die met een kruis zijn reeds bezet. Buiten deze slots lessen is eventueel mogelijk in overleg.

Wil je voor een langere periode komen lessen, dan boek je een kwartaal. Je betaalt dan € 23* per les van 30 minuten. Ook is het mogelijk om een 8 of 5 rittenkaart te kopen. Je betaalt dan voor 8 lessen van 30 minuten € 244,-* of € 150* voor 5 lessen van 30 minuten. Of boek een losse les van 30 minuten voor € 33,-

*Genoemde prijs zijn ex btw, dit geldt voor leerlingen ouder dan 20. Leerlingen onder 21 zijn vrijgesteld van btw.

DinsdagWoensdag
18:0018:00
18:3018:30
19:0019:00
19:3019:30
20:0020:00
20:3020:45

Heb je nog geen bas en wil je advies over wat aan te schaffen? Of wil je liever een kant en klaar starters-setje bij mij huren? Ook dat kan. In combinatie met wekelijks lessen verhuur ik een mooi starters-setje. Je hebt dan alles wat je nodig hebt, een bas, versterker, kabels, stemapparaat, gitaarband en een tas. Kosten bedragen 20,- euro (ex btw) per 4 weken. En als het bevalt kan je natuurlijk de set van mij overnemen voor een mooie prijs. Voor kinderen heb ik ook een short-scale bas staan, deze is iets kleiner dan een ‘gewone’ bas

Huur ons!

Onderaan mijn website vind je een contact formulier om me een bericht te sturen voor als je vragen hebt. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op. Of gebuik de Whatsapp-knop, lekker snel!