Basles

Op zoek naar baslessen in de omgeving Alphen aan den Rijn? Kom ‘Bassen met Boris’.

Naast zijn activiteiten in verschillende bands geeft Boris ook baslessen aan in zijn eigen lesprakrijk “bassen met Boris”. Wil jij bas leren spelen, of speel jij al een tijd?
Hij helpt je om een betere bassist te worden zodat jij kan gaan doen wat je wilt doen. Kies voor wekelijks lessen, of wil je een paar lessen boeken om de auditie voor je nieuwe band of conservatorium goed voor te bereiden? Stuur me een bericht via mijn website, of via de social media en dan maken we een afspraak en gaan we aan de slag.

De functie van de basgitaar in een band is niet ingewikkeld. Je bevestigt de akkoorden de gitarist of pianist spelen en met de drummer geef je aan welke tellen in de maat het belangrijkste zijn. Deze taken zijn beiden even belangrijk en moet je dus goed balanceren. De kunst is om dit simpel te houden maar ook weer spannend.

Bij de lessen geeft hij aandacht aan de klank die je uit je instrument haalt, je wilt met zo weinig mogelijk inspanning maximale toon maken. Ook is er aandacht voor een stukje muziektheorie, stijlenkennis maar ook praktische kennis over de bas, denk dan aan bijvoorbeeld onderhoud maar ook het gebruik van je versterker.

Ook is het mogelijk om je lessen te volgen via Skype of een andere online variant.

Onderaan mijn website vind je een contact formulier om me een bericht te sturen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

View this post on Instagram

New Workplace! 🎸🎼🎧🎹

A post shared by Boris Egberts (@bassen_met_boris) on